Apartmaji

Gostom nudimo še prenočišča v lično opremljenih apartmajih. Vsak zase je lahko bivalna enota s svojim ločenim vhodom z “ganka”, s kopalnico in wc-jem, dnevno sobo s tv-jem in spalnico.

Hram

200 let stara vinska klet je idealen prostor za degustacije terana in pršuta, ki sta v teh krajih doma. Teran in pršut, sta le del bogate ponudbe, v katerega spadajo ostala vina, žganje, likerji in vrsta suhomesnatih izdelkov …

Okolica

Kras ni samo vino in pršut, je mnogo več. Kras je čudoviti košček Slovenije, ki ga odkrivamo po korakih in iščemo njegove skrite zaklade. Veliko zakladov nam ponuja narava, ki je bila zelo radodarna, veliko zakladov pa so ustvarili tudi zavedni in napredni ljudje, ki dajejo Krasu še poseben značaj.

Aktivnosti

Kras je pokrajina, ki nam ponuja neomejene možnosti za sprehode in pohodništvo. Neokrnjena narava, nezahteven teren in ugodna klima nudijo neomejene užitke na svežem zraku. Veliko znanih in manj znanih poti vas čaka, da vas navdušijo in zasvojijo za vedno.

Vina

Okus po Krasu se vam za vedno vtisne v spomin in radi se boste vračali okušati dobrote bogate kraške pokrajine.

“Vrednost naše kmetije je v njeni razpoznavnosti, izvirnosti in gostoljubju domačih. Prepričani smo, da bomo s svojo kakovostno ponudbo zadovoljili pohodnike, kolesarje in poslovneže, nasploh vse, ki boste naši cenjeni obiskovalci in gosti.”

Dobrodošli pri Živcovih!
Imate vprašanje?

Kontaktirajte nas